Camping Le Chamois

Camping Le Chamois is een wandelcamping in de bergen van de Franse Alpen en in het hart van het Nationaal Park Vanoise. Je kunt er kampeerplaatsen met en zonder stroom huren. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is schoon en onlangs nog gerenoveerd. Voor de jonge kampeerders is een speeltuintje en in het hoogseizoen kun je verse broodjes kopen. De camping ligt op 1400 meter hoogte en heeft fantastisch uitzicht op de bergen. In de nabije omgeving kun je genoeg activiteiten ondernemen.

Wandelen in het Nationaal Park Vanoise

Op enkele minuten van de camping kun je een sportcentrum met zwembad, spa, bowlingbaan, klimmuur, ijsbaan en verschillende sportvelden vinden. Verder ligt het kampeerterrein direct aan verschillende wandelroutes en is dus een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de bergen. Bovendien ligt de camping midden in een natuurpark, het Nationaal Park Vanoise. Het gebied wordt gekenmerkt door bossen, glooiende vlaktes, imposante bergtoppen en mooie meren. Er zijn veel wandelroutes te vinden, zoals het wandelpad G5 dat je langs de bergen van de Vanoise leidt. De bergpas Col de la Vanoise is ook zeer aan te raden. Deze route kun je te voet, met de fiets of met de auto afleggen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Chamois voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Chamois
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Pralognan-la-Vanoise

193 Route de l’Isertan, 73710 Pralognan-la-Vanoise

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe