Algemene gegevens

Staanplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 300 m

Camping Le Domaine Vert

Camping Le Domaine Vert is een kleine natuur- en boerderijcamping in de Corrèze-Limousin voor de (volwassen) rustzoeker. Het licht glooiende kampeerterrein van de authentieke boerderij heeft ruime standplaatsen met uitzicht op de landerijen en heuvels. Tijdens uw verblijf op de rustige camping Le Domaine Vert wordt u omringd door stilte en groen. De camping beschikt over een tables d’hôtes waar maaltijden op basis van de eigen boerderijproducten worden geserveerd. Een kampeerplek waar de natuur u omhult, een plaats voor uw caravan of camper met een immens uitzicht, of wordt het toch de blokhut dan wel het vakantiehuis voor dat “alleen op de wereld gevoel”, of wellicht de bedstee of boeren panorama suite om een nachtje uw reis te onderbreken? Waar u ook verblijft, u zult worden omringd door stilte en ruimte. Maak een wandeling over onze zelfvoorzienende boerderij en val van de ene in de andere verbazing: het uitzicht over de glooiende heuvels, de natuurtuin met knusse zitgelegenheden, gemaakt om te genieten, de dierenmaniertjes van al onze twee- en viervoeters, de rijpende vruchten en al die groenten waarvan we de naam al bijna kwijt zijn, maar die o zo mmmm lekker zijn. Natuurlijk willen de eigenaren u graag laten meegenieten van al deze heerlijkheden van eigen stal en tuin; op het terras onder een prachtige sterrenhemel of in de sfeervolle Bodega, gelegen in een van de authentieke natuurstenen schuren. En als u vervolgens door de zuivere lucht loopt en u bed opzoekt, luister dan nog even naar het vredige geluid van de nacht.

Kamperen in de Corrèze

In de omgeving van camping Domaine Le Vert kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken die u de veelzijdigheid van de Corrèze laten zien. Toer ook eens met de auto rond door dit onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijtjes en rustieke dorpjes. Bezoek een of meer van de talrijke idyllische Franse markten in de omgeving. Interessante steden zijn Limoges, Brive, Tulle, Perigueux. In de warme maanden is het heerlijk om eens een kano te huren, een duik te nemen in een meer of zwembad of te picknicken aan een van de riviertjes. Bent u een hengelaar, dan kunt u 3,5 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

Boek Camping Le Domaine Vert bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €24 per dag
Extra persoon €4 €4 €7 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Stroom €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Toeristenbelasting €0,20 €0,20 €0,20 per dag

Camping Le Domaine Vert

Frankrijk Limousin Corrèze Troche

Les Magnes, 19230 Troche

+33 (0)5 55 73 59 89
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - midden oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.