Camping La Plage du Dramont

Camping La Plage du Dramont in Agay is een strandcamping aan de Middellandse kust in de Var aan de Côte d’Azur met een eigen strandje en gezellig zwembad. De kampeerplaatsen liggen gescheiden van de luxe huuraccommodaties op een licht hellend kampeerterrein. Kies uit een plekje zonder veel schaduw vlakbij de receptie of juist een plekje dicht bij zee met de schaduw van de pijnbomen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen, kunt u op deze kindvriendelijke camping ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. In de sanitair ruimte is er een speciale ruimte voor baby’s. Daarnaast is het sanitair ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Op de camping bevindt zich een pizzeria, een broodservice en een supermarkt.

Op Camping La Plage du Dramont vindt u een zwembar met ligstoelen waar u kunt genieten van de zon en een drankje aan de rand van het zwembad. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen. Verder vindt u hier een jeu de boulesbaan, een sportterrein waar u verschillende balsporten kunt doen en een tafeltennistafel. Bij de receptie zijn batjes en balletjes te huur. In de zomermaanden juli en augustus kunnen kinderen zich uitleven op het springkussen. Voor totale ontspanning kunt u in de zomer terecht voor schoonheidsbehandelingen en relaxte massages.

Camping aan zee in de Var

Buiten Camping La Plage du Dramont bevinden zich twee restaurants waar u een hapje kunt eten. Tevens is er een smal strandje met rotsen. Een paradijselijk plekje om te zwemmen, te snorkelen en te duiken. Houdt u van water en natuur? Le Dramont is de uitgelezen plek om te genieten van de natuur. In de dichte nabijheid vindt u tal van leuke uitstapjes zoals een dagje naar Cannes, Nice en Grasse, de hoofdstad van de parfum. Bezoek met de kinderen het dierenpark in Fréjus of maak een uitstapje naar Saint-Paul-de-Vence en ontdek prachtige kunstwerken van vele lokale kunstenaars.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Dramont
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Agay

986 Bd de la 36° Division du Texas, 83530 Agay

0033 (0)4 94 82 07 68
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe