Camping Le Garrigon

Tussen het departement Vaucluse en Drôme Provençale vind je Camping Le Garrigon. Hier kan je met zekerheid van een verrijkend en ontspannen vakantie genieten! Op het bosrijke terrein van de luxe camping in de Provence heb je keuze uit ruime kampeerplaatsen (100 m²) en de verhuur van stacaravans met airconditioning. In de maanden mei tot september kan je gebruik maken van het verwarmde zwembad met glijbaan en kinderbad. Tevens heb je op de camping gratis toegang tot WiFi en worden er in het hoofdseizoen brood en afhaalgerechten aangeboden. Je kunt ontspannen op het terras van het restaurant. Tenslotte vind je gratis kinderanimatie in de kinderclub en diverse avondamusement. Camping Le Garrigon is ideaal voor (jonge) gezinnen met kinderen.

Luxe camping in de Provence

De camping in de Vaucluse bevindt zich op slechts een aantal kilometer van de Drôme Provençale, Gard en Ardèche. In de buurt van de camping vind je verschillende dorpen. Bezoek het dorp Grillon (2 km) met zijn wallen, het district Vialle, met klokkentoren. Het dorp Grigan (5 km) met het kasteel, het grootste Renaissance-paleis in het zuidoosten van Frankrijk. Het dorp Richerenches (3 km) met zijn Templar Commandery en het Truffel en Wijn museum. En tenslotte het dorp Valréas (5 km) en het kasteel van Simiane en het Museum van Cartonnage en drukwerk. Andere bezienswaardigheden zijn Le Mont Ventoux, de Gorges de l’Ardèche, Pont d’Arc, l’Aven d’Orgnac, La Caverne du Pont d’arc, Le Pont du Gard, Les Dentelles de Montmirail, Les Fontaines du Vaucluse, Les Cascades du Sautadet en Les Gorges du Toulourenc.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Garrigon voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €20 €32 per nacht
Camping Le Garrigon
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Grillon

69 Chemin de Visan, 84600 Grillon

Engels, Frans
half maart - half november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe