Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 75
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Le Grand Lac

Camping Le Grand Lac is een rustige gezinscamping in de Limousin met zwembad in het hart van het Parc Naturel régional Périgord-Limousin in de Haute-Vienne vlakbij een groot vismeer. De camping ligt op drie kwartier rijden van de stad Limoges. U heeft keuze uit 40 standplaatsen voor tent, caravan of camper en 80 huuraccommodaties. De camping is paradijs voor vissers, loop van uw caravan direct naar het meer om uw hengel uit te gooien of neem een duik in het verwarmde zwembad. Het restaurant en de watersportvoorzieningen liggen (op loopafstand) wat verderop aan het meer. In het hoogseizoen wordt in de avond leuke animatie georganiseerd. In de disco kunt u zich uitleven op de dansvloer. Kinderen zijn welkom in de Kids Club met diverse activiteiten zowel binnen als buiten. In de boulodrôme kunt u naar hartenlust jeu de boules spelen. Het grote waterparadijs is een plezier voor het hele gezin.

Rust, natuur en cultuur in de Limousin

De camping is ideaal voor vissers. Er zwemmen veel mooie karpers in het meer en u kunt zelfs een plekje huren aan het meer om elke morgen direct te kunnen gaan vissen. Breng een bezoek aan de grotten van Villars en volg de rondleiding door de duisteren gangen. In Saint-Emilion volgt u de beroemde wijnroute en geniet u natuurlijk van een heerlijk glas rode wijn.

Boek Camping Le Grand Lac bij een van onze partners:

Camping Le Grand Lac

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Milhaguet

Le Puy, 87440 Milhaguet

+33 (0)5 55 78 73 85
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.