Camping Le Héron

Camping Le Héron is een kleine camping gelegen op het eiland Île d’Oléron, op 1,7 kilometer van het strand. Op de camping kun je verblijven in een comfortabele stacaravan, geschikt voor 2 tot 6 personen. Op een warme zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Voor vermaak is er een jeu de boulesbaan, speeltuin voor de kinderen en een tafeltennistafel/ Verder heeft de camping een leuke spelletjesruimte met flipperkast, tafelvoetbal en air hockey. Voor alle leeftijden worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals disco-avonden, jeu de bouleswedstrijden en muziekavonden. In het hoogseizoen kun je bij de snackbar een lekkere hap afhalen.

Ontdek het eiland van Oléron

Op Île d’Oléron is genoeg te zien en doen. Op het uiterste noordelijke puntje van het eiland kun je de prachtige vuurtoren Phare de Chassiron vinden. Het is mogelijk om naar de top te klimmen en te genieten van het schitterende uitzicht op de omgeving. Daarnaast wordt het eiland grotendeels bedekt met zoutmoerassen waar vandaag de dag nog zout wordt gewonnen. Bij het museum Ecomusée du Port des Salines kun je door middel van interactieve spelletjes en video’s alles leren over de zoutproductie van het eiland. Als je een leuk stadje wilt bezoeken moet je zeker een kijkje nemen in Saint-Georges-d’Oléron. Het centrum is erg pittoresk en je kunt er een mooie kerk, gezellige markthal en een sfeervolle haven vinden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Héron voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Héron
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus-d'Oléron

557 chemin de l’Équitation, 17550 Dolus-d’Oléron

0033(0)5 46 75 30 75
Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe