Algemene gegevens

Staanplaatsen: 123
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Lidon

Camping Le Lidon in Saint-Hilaire-la-Palud is een rustige en gastvrije camping te midden van de natuur langs een water in het departement Deux Sèvres in de Poitou-Charentes. Leuke camping voor iedereen die van water, de natuur en vissen houdt. De schaduwrijke kampeerplaatsen liggen verspreid over het terrein van 3 hectare. De meeste plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Er zijn twee sanitairblokken met een ruimte voor baby’s. Daarnaast beschikt de camping ook over ingerichte tenten en chalets. Wilt u eens een unieke vakantie beleven? Boek dan een verblijf in een van de woonwagens. Voor campers is er een servicepunt. Het verwarmde zwembad biedt uren waterplezier en voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. In de zomermaanden kunt u aquagym of waterpoloën op camping Le Lidon. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of bij de tafeltennistafel. In het hoogseizoen organiseert de camping gezellige animatie voor groot en klein.

Kamperen in de Poitou-Charentes

Vanaf camping Le Lidon vertrekt direct in een bootje of kano zo het water op. Ideaal voor een gezellig sportief uitje met het hele gezin. Rondom de camping liggen ook talrijke wandelroutes die ook leuk zijn om eens per fiets te ontdekken. Of per huifkar! Fietsen en boten kunt u huren bij de receptie. Visliefhebbers vinden genoeg visrijke wateren om een hengeltje uit te gooien.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Lidon voor ie op een rijtje gezet:

Camping Le Lidon

Frankrijk Poitou-Charentes Deux Sèvres Saint-Hilaire-la-Palud

Lieu-dit Lidon, 79210 Saint-Hilaire-la-Palud, Frankrijk

0033 (0)5 49 35 33 64
Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.