Camping Le Mas Sud Ardèche

Camping Le Mas Sud Ardèche is een kleine camping met zwembad gelegen aan de oevers van de rivier de Ardèche. De camping grenst aan het strandje Plage du Pont Cassé, dat in de zomer een bewaakte zwemzone heeft. De camping heeft een restaurant/snackbar die ’s zomers 6 avonden per week geopend is. Bij de receptie zijn enkele levensmiddelen te koop en kun je vers brood bestellen voor de volgende ochtend. Voor de kids is er een speeltuin en in het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waaronder cocktailparty’s, yogalessen en dartoernooien.

Kamperen aan de Ardèche

De camping ligt in een lus van de rivier de Ardèche, naast een strand waar je ’s zomers kunt zonnen en zwemmen. De camping is gelegen op de kruising van vier departementen: de Ardèche, de Gard, de Vaucluse en de Drôme. De Gorges de l’Ardèche liggen op slechts 10 minuten rijden en in een uur ben je in de Cevennen en de Mont Ventoux. Kortom, in de omgeving is van alles te beleven. Natuurlijk kan een kanotocht niet ontbreken tijdens je vakantie in de Ardèche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Mas Sud Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Mas Sud Ardèche
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Just-d'Ardèche

400 Chem. du Pont Cassé, 07700 Saint-Just-d’Ardèche

+33 4 75 04 67 93
Duits, Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe