Camping Le Megevan

De kleine camping Le Megevan is een alpine camping op 1550 meter hoogte in de Savoie gelegen in het hart van het bergmassief des Aravis. De camping in de bergen met uitzicht op de weilanden en de Mont Blanc is ideaal voor rustzoekers en wandelliefhebbers. In de zomermaanden kunt u in de omgeving prachtig wandelen en fietsen. Verken de beroemde bergpassen Val-d’Arly, Aravis, Beaufortain en van de Mont-Blanc. Bezoek de beroemde skidorpen La Clusaz, Megève en Chamonix. Dit is een mini-camping en heeft zes kampeerplaatsen waar kampeerders met tent en caravan welkom zijn. Daarnaast zijn er vier huuraccommodaties. Dit zijn chambre d’hôtes met uitzicht op de Mont Blanc. Deze chambre d’hôtes hebben een gezellige inrichting en zijn geschikt voor twee tot en met zes personen.

Kamperen in de Savoie

Op deze camping in Frankrijk hoeft u zich zeker niet te vervelen. U heeft de mogelijkheid om allerlei sportieve activiteiten te doen in dit gebied. Zo kunt u de wandelschoenen aantrekken en er lekker op uit gaan of een nabij gelegen dorp bezoeken. Komt u na een lange dag weg terug op de camping en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op het terrein en geniet onder het genot van een maaltijd van het prachtige uitzicht. Boek een accommodatie of kampeerplek bij camping le Megevan voor een rustige vakantie.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Le Megevan bij:

Camping Le Megevan
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie La Giettaz

2304 route des chalets, 73590 La Giettaz

0033 (0)4 79 32 93 64
Engels, Frans
juni - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe