Meer foto's

Camping Le Moulin De Caudon

Camping Le Moulin de Caudon is een fijne familiecamping gelegen aan de oever van de rivier de Dordogne. Bij de rivier vind je een kiezelstrand, waar je kunt zwemmen en je kunt er kanoën of kajakken. De camping heeft een zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ga lekker zwemmen in de rivier. Voor de kleintjes is er een leuke speelweide met glijbaan, trampoline, schommel en volleybalveld. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de snackbar.

Ontdek de Dordogne

Gelegen in het hart van de Périgord Noir , vlakbij het prachtige dorp Domme , verwelkomt camping Le Moulin de Caudon u in een groene en rustige omgeving. Aan de voet van de kliffen van Caudon waar de rivier de Dordogne stroomt , kunt u genieten van vissen, zwemmen en kanoën. Ideale plek om de ontelbare schatten van de Périgord Noir te ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Moulin De Caudon
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Domme

Caudon, 24250 Domme

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe