Camping Le Moulin De Mellet

Camping Le Moulin De Mellet is een kleine familiecamping met zwembad, gelegen aan een riviertje in de Lot-et-Garonne, niet ver van het stadje Agen. Op de camping zijn 50 staanplaatsen en 10 accommodaties te huur. De plaatsen zijn voorzien van stroom en liggen veelal beschut. Er zijn ook een aantal kampeerplaatsen die in de zon liggen. Verder is het op deze camping mogelijk om te verblijven in een chalet of coco sweet tent. Op een warme dag kun je verkoeling zoeken in het zwembad met kinderbad. Vissers kunnen hun hengel uitgooien in de vijver op de camping of in het nabijgelegen Bourbon riviertje. De kinderen kunnen zich jumpen op het springkussen, een potje tafeltennissen of de dieren aaien in de kinderboerderij. In het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd, zoals sportwedstrijden en thema-avonden.

Ontdek de Lot-et-Garonne

De camping ligt op een kwartiertje rijden van de mooie stad Agen. Je kunt er genieten van middeleeuwse straatjes, vakwerkhuizen, winkeltjes en restaurantjes. Leuke bezienswaardigheden zijn onder meer de kanaalbrug van Agen, de kathedaal Saint-Caprais d’Agen, het Musée des Beaux-Arts d’Agen en de préfecture d’Agen. In de zomermaanden vinden er ook regelmatig gezellige markten plaats met vers fruit, groenten, kazen, honing en wijn. Andere leuke dorpen in de Lot-et-Garonne zijn Penne-d’Agenais, Pujols, Monflanquin en Villeréal. Daarnaast kun je in het departement veel mooie kastelen vinden, zoals het Château de Bonaguil, Château de Gavaudun en het Château des Ducs de Duras.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Moulin De Mellet voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin De Mellet
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Lot-et-Garonne Saint-Hilaire-de-Lusignan

Mellet, D107, 47450 Saint-Hilaire-de-Lusignan

0033 05 53 87 50 89
Engels, Frans
april - begin oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe