Camping Le Parc

Camping Le Parc is een kleinschalige familiecamping in het hart van de Dordogne tussen de kastanjebomen in de Périgord. Wie op zoek is naar rust en natuur, maar ook houdt van gezellige animatie en samenzijn zal dit vinden op deze camping. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans met een elektrische aansluiting op elke plaats. Elke avond van woensdag tot en met zondag en ook op zaterdag- en zondagmiddag kunt u de heerlijke pizza’s uit de pizzeria nuttigen. Kom tot rust in het overdekte zwembad met openslaande deuren in de zomer. Voor de kinderen is er op camping Le Parc een speeltuin en het hele gezin kan een wedstrijdje spelen op de jeu de boulesbaan.

Kamperen in de Périgord

Camping Le Parc is een prima uitvalsbasis om de Dordogne te ontdekken. Bezoek de prachtige kastelen, zoals Château de Monbazillac vlakbij Bergerac. Ook de grotten van Pech-Merle, in de buurt van Cabrerets zijn de moeite waard. Naast druipsteengrotten zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Neem ook de grotten van Lascaux mee tijdens een tripje door de regio. Sarlat is een historisch autovrij stadje dat zeker een bezoekje waard is. De heerlijke streekgerechten, wijnen en gezellige terrasjes mag u niet overslaan.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Parc (Lalinde) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Parc (Lalinde)
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Lalinde

Sauvebœuf, 24150 Lalinde

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe