Camping Le Pessac

Camping Le Pessac in Vielmur-sur-Agout is een kleine camping met zwembad in de Tarn in Occitanië. De familiecamping beschikt over stacaravans, chalets, gites en staplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. De camping ligt 10 kilometer van een meer en 1 kilometer van een rivier. Camping Le Pessac heeft een mooi buitenbad, kleuterbad, speeltuin, jeu de boulesbaan, tennisbaan en een bibliotheek. Daarnaast heeft de camping een animatieprogramma wat een paar keer per week de kids vermaakt. Verder is er een snackbar, een pizzeria in de maanden juli en augustus en het is mogelijk om je maaltijd af te halen.

Omgeving van de Tarn

Rondom Camping Le Pessac in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je een boottocht maken door de stad Castres. Maar de steden Albi, Toulouse en Carcassonne zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Verder kan je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en de natuur ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pessac voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pessac
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Vielmur-sur-Agout

14, quartier de pessac, 81570 Vielmur-sur-Agout

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe