Camping Le Pilat

Camping Le Pilat is een middelgrote familiecamping in de Drôme Provençale. De camping is aangelegd rondom een Provençaals landhuis, waarin ook een deel van de gemeenschappelijke ruimtes zijn gehuisvest. Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in het heerlijke buitenzwembad met peuterbad en waterglijbaan. Daarnaast is er een voetbalveld, volleybalveld, jeu de boulesbaan, pingpongtafel en een speeltuin voor de kids. Bij de snackbar kun je een lekkere maaltijd afhalen en genieten van een koud drankje. Elke ochtend zijn er verse broodjes te koop.

Kamperen in de Drôme Provençale

De camping ligt midden in de natuur, tussen de lavendelvelden op slechts 13 kilometer van Nyons en op 1 kilometer van de Gorges de Trente-Pas. Nyons staat bekend als de stad van de olijven en de olijfolie. Je moet dan ook zeker het Musée de l’Olivier bezoeken. In dit museum kun je alles leren over de olijven die uit de regio komen. Daarnaast heeft Nyons een mooi historisch centrum. Je vindt er gezellige straatjes met veel groene bomen, terrasjes en winkeltjes. Op het plein vindt er elke donderdag een leuke markt plaats.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pilat voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pilat
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Saint-Ferréol-Trente-Pas

Route de Bourdeaux, 26110 Saint-Ferréol-Trente-Pas

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe