Camping Le Plantaurel

Camping Le Plantaurel in Palaminy is een middelgrote camping met zwembad in de Haute-Garonne aan de rivier Garonne in Occitanië. Op de camping is het mogelijk een mooi ingerichte stacaravan te huren. Ook kan je je eigen tent, caravan of camper mee nemen en deze op één van de ruime kampeerplaatsen neer zetten. De zwembad op de camping wordt natuurlijk verwarmd door de zon en is in de zomer snel 29 graden! Verder is er voor de kinderen een leuke speeltuin en kunnen sportliefhebbers zich uitleven op de bowlingbaan en het jeu de boules terrein. Ook is er een bar waar je heerlijke gerechten kan eten en een barbecue plaats.

Kamperen in de Haute-Garonne

Rondom Camping Le Plantaurel is meer dan genoeg te beleven. Zo kan je fietsen, paardrijden, wandelen en mooie natuur en prachtige stadjes en dorpjes bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige stad Toulouse met prachtige monumenten, steegjes, stenen en geschiedenis. Daarnaast kan je in de prachtige natuur van de Pyreneeën Ariégeoises en het Plantaurel-massief. Verder ligt de camping aan de poorten van Spanje waar je leuke stadjes, dorpjes en het dierenpark Bossóst te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Plantaurel
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne

Les Pesquès, 31220 Palaminy

0033 5 61 97 03 71
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe