Algemene gegevens

Staanplaatsen: 109
Huuraccommodaties: 15

Camping Le Relax in Breuillet

Camping Le Relax in Breuillet is een gastvrije camping gelegen tussen Royan en La Palmyre vlak aan zee in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. De camping ligt in de buurt van de Atlantische kust en beschikt zelf over een zwembad. De kampeerplaatsen zijn ruim en worden afgebakend door kleine hagen. U geniet van voldoende schaduw, de ondergrond is vlak en begroeid met gras. Elke plek kan voorzien worden van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Voor gezinnen met baby’s is er een aparte ruimte. Naast traditioneel kamperen kunt u ook chalets en mobilhomes boeken voor een vakantie aan de Atlantische kust. Op de camping treft u een campingwinkel, wasserette, bar en een terras. Camping Le Relax organiseert geregeld leuke activiteiten voor jong en oud. Dansavonden, sportieve toernooien, jeu de bouleswedstrijden en kinderworkshops. Ook kunt u tafelvoetbal en biljarten op de camping. Het zwembad op de camping is verwarmd en voor de allerkleinsten is er een peuterbadje om te plonzen. Rondom het zwembad staan ligstoelen om lekker te relaxen.

Vakantie in de Charente-Maritime

Camping Le Relax ligt op 6 kilometer van de Atlantische Oceaan. La Palmyre is een perfecte badplaats om rond te slenteren, te zwemmen en te genieten van een welverdiende vakantie. Bezoek het eiland Aix en ga er met een boot op uit. Of wat denkt u van vissen op zee? Rondom de camping zijn er tal van attractieparken, dierentuinen en andere leuke uitjes voor het hele gezin.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Relax voor ie op een rijtje gezet:

Camping Le Relax

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Breuillet

18 route de Taupignac, 17290 Breuillet

0033 (0)5 46 22 75 11
Engels, Frans
juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.