Camping Le Robinson

Camping le Robinson in de Pyrénées-Orientales is een familiecamping met zwembad in de Franse Pyreneeën in het hart van de Franse Cerdanya een streek in de oostelijke Pyreneeën in de Languedoc-Roussillon. Camping Le Robinson ligt op 600 meter van het gele treintje. Midden in het Regionaal Natuurreservaat van de Catalaanse Pyreneeën ligt dit hoogste treintraject van Frankrijk en op 3 kilometer van Puigcerdà, net over de Spaanse grens. De Pyrénées-Orientales is een zonnige regio met een droog microklimaat, tal van bezienswaardigheden en sportieve uitdagingen. Hier schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar! Op de camping kunt u genieten van het uitzicht en de frisse schone lucht. In de zomer kunt u hier prachtige wandelen en fietsen op het Cerdan plateau. Daarnaast heeft u vanaf de camping gemakkelijk toegang tot het gehele skigebied van de Franse of de Spaanse Cerdanya zoals het skigebied Ax les Thermes.

Kamperen in de Catalaanse Pyreneeën

Het gele treintje komt langs prachtige landschappen en plaatsen. U mag uitstappen waar u wilt. U kunt bijvoorbeeld een wandeling in het natuurreservaat plannen, of je bezoekt het Vauban stadje Mont-Louis, dat samen met Villefranche-de-Conflent op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Robinson (Pyrénées-Orientales) voor je op een rijtje gezet:

135

2,7 ha

1200 m

Camping Le Robinson (Pyrénées-Orientales)
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Enveitg

25, avenue Gare Internationale, 66760 Enveitg

0033 (0)4 68 04 80 38
Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe