Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 5,2 ha

Camping le Roc de Lavandre

Camping le Roc de Lavandre in Saint-Félix-de-Reilhac is een kleine camping in het hart van de Périgord Noir vlakbij Sarlat in de Dordogne in de Aquitaine. Elke dag ontbijten met vers brood, vissen in de vijver en springen in het springkasteel. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers zijn er speciale gestabiliseerde plaatsen met een servicepunt voor afvalwater. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans en bungalowtenten voor een ontspannen kampeervakantie in Frankrijk. De snackbar is dagelijks geopend en in de kleine supermarkt haalt u de hoogstnodige boodschappen. In de zomermaanden is er een broodservice zodat u elke dag met vers brood en Franse croissants kunt ontbijten. Maak gebruik van gratis WiFi op het terras bij de bar. Er is entertainment voor iedereen op camping le Roc de Lavandre. Zo is er een vijver waar u kunt zwemmen of vissen. Ook is er een zwembad en een peuterbad voor de kleintjes. Verder is er een speeltuin met springkasteel. Andere campinggasten ontmoet u bij de jeu de boulesbaan. In de zomermaanden organiseert de camping verschillende activiteiten.

Kamperen in de Dordogne

Camping le Roc de Lavandre ligt op 13 kilometer van Les Eyzies welke deel uit maakt van de gouden historische driehoek samen met de middeleeuwse stadjes Sarlat en Montignac. Maak mooie wandelingen door een prachtig natuurgebied en geniet van de oude kastelen en de prehistorische grotten. Ook Rocamadour, een pelgrimsplaats ten oosten van Sarlat, is een bezoekje meer dan waard.

We hebben de beste opties voor Camping Le Roc de Lavandre voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Roc de Lavandre

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Félix-de-Reilhac

Les Bourichoux, 24260 Saint-Félix-de-Reilhac

0033 (0)5 53 03 23 47
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.