Camping Le Tivoli

Camping Le Tivoli is een groene familiecamping vlakbij de rivier de Lot aan het begin van de Gorges du Tarn in het hart van de Lozère. Een paradijs voor iedereen die houdt van rust, de schoonheid van de natuur en de gezelligheid van een kleinschalige camping. In de zomermaanden is het verwarmde zwembad geopend en beleven kinderen de grootste pret. Even afkoelen kan in de bar met een heerlijk drankje of een verkoelend ijsje. De kleine kruidenierswinkel verkoopt de hoogstnodige artikelen voor een aangenaam verblijf. Nog meer vertier op camping Le Tivoli haalt u uit de tafeltennistafels, de speeltuin en de speelautomaten in de recreatieruimte. Voor een potje tennis kunt u in de buurt terecht.

Kamperen in de Lozère

Er is genoeg te beleven in de Lozère bij camping Le Tivoli. Trek erop uit in de Gorges du Tarn en maak de mooiste natuurfoto’s. Nog meer avontuur beleeft u tijdens een toer in het avonturenpark in Mende waar u zich als Tarzan door het bomenparcours manoeuvreert. Prachtige diersoorten zijn ook te vinden in Languedoc-Roussillon, zoals Europese bizons in Sainte Eulalie en wolven in Sainte Lucie.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Tivoli voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €17 €20 per nacht
Camping Le Tivoli
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Mende

48000 Mende

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe