Camping Les Bords du Guiers

Camping Les Bords du Guiers in Saint-Genix-sur-Guiers is een riviercamping gelegen aan de oevers van de rivier de Guiers vlakbij het centrum van het pittoreske dorpje in de Savoie in de Rhône-Alpes. Overnachten naast de rivier op een camping vol vertier en vermaak. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en zijn afgebakend voor voldoende privacy. U kunt zelf een plekje kiezen in de zon of in de schaduw, net wat u zelf graag wenst. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de ingerichte tenten voor het ultieme glampinggevoel. Voor nog meer luxe kiest u voor een comfortabele  mobilhome die van alle gemakken is voorzien. De camping beschikt over een broodservice zodat u dagelijks kunt genieten van vers brood en Franse croissants. Er is een snackbar met terras waar u maaltijden van het menu kunt bestellen met ijsje als nagerecht. Op camping Les Bords du Guiers spelen kinderen naar hartenlust in de speeltuin met schommels, glijbaan en huisje. Verder vindt u ook een sportterrein op de camping waar u kunt volleyballen of andere balsporten spelen. Ontmoet andere campinggasten op de jeu de boulesbaan. Naast de camping vindt u een tennisbaan waar u een mooie wedstrijd kunt spelen met vrienden. Tijdens de zomermaanden in juli en augustus is er een Kids Club waar kinderen drie keer per week mee kunnen meedoen aan ludieke activiteiten. Elke maandagavond organiseert het animatieteam een kinderdisco.

Genieten in de Savoie bij Les Bords du Guiers

Camping Les Bords du Guiers ligt op enkele passen van het authentieke dorpje Saint-Genis-sur-Guiers. Rondom de camping vindt u tal van wandelroutes en fietsroutes die u door de prachtige natuur van de Savoie leiden. In de regio zijn ook blauwe meren te vinden en immense bergen. Maak er een gezellig familiedagje van in het attractiepark Walibi Rhône-Alpes op maar 6 kilometer van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Bords du Guiers voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Bords du Guiers
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Saint-Genix-sur-Guiers

route de Pont de Beauvoisin, 73240 Saint-Genix-sur-Guiers

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe