Camping Les Cerisiers du Jaur

Camping Les Cerisiers du Jaur in Saint-Pons-de-Thomières is een natuurcamping aan een rivier in een nationaal park in de Languedoc-Roussillon in de Hérault. Sportievelingen zitten helemaal op hun plek op deze mooie locatie tussen de bergen en de zee. De kampeerplaatsen liggen in een nationaal park waar u het gezang van vogels hoort en het opkomen van de zon kunt zien. Campers zijn ook welkom op de camping, er is een speciaal servicepunt aanwezig. Naast traditioneel kamperen kunt u ook huuraccommodaties huren zoals woonwagens, chalets en bungalows. Geniet bij aankomst van een welkomstcocktail waar het programma en de uitstapjes in detail worden uitgelegd. In de kleine snackbar haalt u pizza’s, ijsjes, salade of frietjes. Er zijn volop activiteiten op camping Les Cerisiers du Jaur zoals tafeltennistoernooien en een jeu de boules concours. In de rivier langs de camping kunt u vissen. Ook kanoën is mogelijk. Rond het buitenzwembad staan ligstoelen en parasols zodat u een oogje in het zeil kunt houden. Voor de kleintjes is er een peuterbadje.

Kamperen aan een rivier in de Hérault

Kamperen op camping Les Cerisiers du Jaur betekent canyoning, speleologie, bergklimmen en via ferrata. Ontdek de omgeving per mountainbike, te voet of per paard. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de Languedoc-Roussillon. Bezoek de grotten van Devèze of ga heerlijk luieren aan het meer van Raviège.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Cerisiers du Jaur
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Saint-Pons-de-Thomières

route de Bédarieux, 34220 Saint-Pons-de-Thomières

Duits, Engels, Frans
april - eind oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe