Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon

Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon in Ispagnac is een rustige camping in de Lozère, bij de Gorges du Tarn. De natuurcamping in Occitanië beschikt over camperplaatsen, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon een leuke speeltuin en eetgelegenheid. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het  restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers, vakantie met de hond, wandelvakantie en voor zwemliefhebbers.

Ontdek de Lozère

In de omgeving van Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon in de Cevennen in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën, paardrijden en kajakken vind je in Lozère interessante bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Cerisiers – Hôtel Le Vallon
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Ispagnac

Gorges du Tarn, 48320 Ispagnac

0033 (0)4 66 44 21 24
Engels, Frans
half april -half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe