Camping Les Chamberts

Camping Les Chamberts in Piégros-la-Clastre is een kleine camping gelegen op het platteland aan de rivier de Drôme in de Rhône-Alpes. De natuurcamping ligt in tussen het Massif du Vercors en de Provence. U heeft keuze uit 50 groene kampeerplaatsen aan het water, in de schaduw of met uitzicht op de bergen van Diois. Tevens kunt u een prachtige safari- en lodgetenten huren. Op de camping is iedere dag vers brood beschikbaar en kunt u fietsen, mountainbikes en kano’s huren. Camping Les Chamberts is de vakantiebestemming voor een vakantie aan het water, te midden van de natuur in een prachtig panoramisch landschap.

Kleine camping in de Drôme

Vanaf camping Les Chamberts heeft u toegang tot de rivier de Drôme en het prachtige landschap. De camping heeft zelfs een eigen strand. U kunt op de rivier diverse watersporten, zoals kajakken, zwemmen en raften beoefenen. Daarnaast kunt u in de omgeving van camping Les Chamberts klimmen, mountainbiken, wandelen, canyoning en fietsen. Het prachtige landschap van de Vercors en de Provence zullen u niet teleurstellen. De omgeving kent een rijk cultureel en natuurlijk erfgoed. U kunt bergdorpjes bezoeken en wijnproeven in een van de wijnkastelen bij de camping in de buurt. In de Franse dorpjes worden in het hoogseizoen verschillende muziekfestivals georganiseerd. Bezoek het natuurpark Parc Naturel Régional du Vercors, de Drôme Provençale en het Franse dorpje Piégros-la-Clastre. Het dorpje ligt in de vallei van de Drôme, tussen Crest en Saillans aan de rivier de Drôme. Bezoek de Notre-Dame, het dorpsplein van La Clastre en de kapel van Notre-Dam du Bon Secours of van de abdij Saint-Medard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Chamberts voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €18 €22 per nacht

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met auto, tent en caravan.

Camping Les Chamberts
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Piégros-la-Clastre

Les Chamberts, 26400 Piégros-la-Clastre

Engels, Frans, Spaans
half april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe