Camping Les Chapelains

Camping Les Chapelains is een kleine familiecamping bij het stadje Saillans in het departement Drôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping ligt aan de oevers van de rivier de Drôme, waar je heerlijk kunt zwemmen. Ook zijn er veel speeltoestellen, tennisbanen, en tafeltennistafels. Er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma en verschillende thema avonden en muziek avonden. Daarnaast is er een restaurant en snackbar, waar je lekkere regionale specialiteiten kunt eten. De camping heeft vakantiehuizen, staanplaatsen, bungalowtenten en coco sweets te huur.

Geniet van de natuur

Kom en geniet van de warmte en de zon in het zuidoosten van Frankrijk, in de schaduw van populieren langs de rivier de Drôme. Neem een verfrissende duik in dit natuurlijke zwembad of huur een kajak of kano en verken de loop van de rivier. Naast de camping vind je het mooie historische dorpje Saillans, waar je allerlei voorzieningen vindt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Chapelains voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chapelains
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Saillans

1105 avenue Georges Coupois, 26340 Saillans

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe