Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 65
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 480 m

Camping les Fontaines

Camping les Fontaines in Lathuile is een groene camping gelegen aan het meer van Annecy met de rug tegen de Taillefer berg in een rustige omgeving in de Haute-Savoie in de Rhône-Alpes. Een ideale plek om volledig tot rust te komen en te genieten van al het moois. De kampeerplaatsen zijn vlak en schaduwrijk. Overnachten in een tipitent is een combinatie tussen kamperen met de luxe van een huuraccommodatie. Een leuke ervaring! Op en top vakantie betekent natuurlijk ook heerlijk dineren in het restaurant Les Fontaines dat elke dag geopend is. De specialiteiten uit de Savoie zoals de tartiflette en raclette zijn het proberen waard. Afhaalmaaltijden zijn ook verkrijgbaar. Meerdere keren per week worden thema-avonden georganiseerd met een klein orkestje of een zanger(es). In de bar van camping les Fontaines kunt u sportieve evenementen bekijken zoals de Tour de France, Formule 1 en voetbalwedstrijden.  Zelf actief zijn? Kom zwemmen in een van de twee zwembaden. Ook bij regen want één zwembad is overdekt. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig met sportieve activiteiten, animatie voor kinderen en ander spektakel.

Camping les Fontaines in de Haute-Savoie

De Haute-Savoie en het meer van Annecy bieden een boel mogelijkheden en activiteiten voor een geslaagde vakantie in Frankrijk. Camping les Fontaines ligt zeer centraal en dus is het makkelijk om het hele departement te ontdekken. Liefhebber van extreme sporten? Er is van alles te doen: paragliden, raften en bijvoorbeeld canyoning. Paragliden is de perfecte sport om uit te oefenen rond het meer van Annecy en trakteert u op de meest prachtige uitzichten vanuit de lucht.

Boek Camping Les Fontaines (Haute-Savoie) bij een van onze partners:

Camping Les Fontaines (Haute-Savoie)

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Lathuile

1295 route de Chaparon, 74210 Lathuile

+33 (0)4 50 44 31 22
Engels, Frans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.