Meer foto's

Camping Les Foulons

Camping Les Foulons in Tournon-sur-Rhône is een familiecamping gelegen aan een rivier in de Ardèche in de Rhône-Alpes. Een en al gezelligheid met tal van activiteiten voor groot en klein. De kampeerplaatsen zijn gelegen op het vlakke kampeerterrein en beschikken over voldoende schaduw. De plekken zijn begroeid met gras en toegankelijk voor mindervaliden. U bent welkom met tent, caravan of camper. Er is een directe toegang tot de rivier en de plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitairblok is voorzien van een babybadje, verschoontafel en kindersanitair. Tevens is er een familiedouche. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook overnachten in een van de mobil-homes of chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Verder vindt u hier een wasserette met wasmachine, kunt u barbecues en koelkasten huren en is er een restaurant met bar. In de campingwinkel kunt u terecht voor de dageijkse boodschappen. Bij het broodpunt haalt u dagelijks vers brood en lekkere Franse croissants. Op camping Les Foulons is het goed vertoeven, er zijn tal van activiteiten. Houdt u van sport? Doe dan mee aan de sportieve toernooien waaronder voetbal, volleybal en waterbasketbal. Er is een jeu de bouleswedstrijd en gezellige dansavonden voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich tijdens de vele workshops of tijdens de karaoke-avond. Zwemmen kan in het zwembad en er is een directe toegang tot de rivier waar u naar hartenlust kunt vissen. Ook vindt u op de camping een volleybalveld, voetbalveld, tafeltennistafels en een recreatieruimte met verschillende speelautomaten.

Kamperen in de Ardèche op camping Les Foulons

Elke woensdagochtend is er een markt in Tournon op Place Jean Jauès en op zaterdagochtend vindt u er ook een op Quai Farconnet. Camping Les Foulons is het ideale startpunt om mooie wandelingen in de natuur te maken. Neem ook de fietsen mee en ontdek de oevers van de Rhône via de vele fietspaden. Het stoomtreintje is ook een aanrader en leidt u door de vallei vol prachtige uitzichten. De grotten van Chauvet, de Pont d’Arc en de Safari van Peaugres mogen ook niet ontbreken op uw to-do lijstje.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Foulons
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Tournon-sur-Rhône

220 Rte de Lamastre, 07300 Tournon-sur-Rhône, Frankrijk

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe