Algemene gegevens

Staanplaatsen: 214
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 14 ha
Hoogte: 504 m

Camping Les Gorges de l’Allier

Camping Les Gorges de l’Allier in Langeac is een familiecamping gelegen in de Auvergne. De camping ligt aan een rivier en op vijf minuten van het centrum van Langeac. Dit is een levendige stad gelegen in het zuiden van Auvergne. De Auvergne is een bosrijke regio en is daardoor ideaal geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers die hier op kampeervakantie gaan. Op Camping Les Gorges de l’Allier heerst een gezellige en familiale sfeer. U bent hier van harte welkom met uw partner, kinderen of vrienden om een geweldige vakantie te beleven. Er zijn een hoop faciliteiten op het kampeerterrein die uw verblijf comfortabel maken. Zo is er een prachtig buitenzwembad, peuterbad, animatie, een sportterrein, kanoverhuur en fietsverhuur. De kinderen zullen zich hier zeker vermaken en u kunt er voor kiezen om te relaxen bij het zwembad of een actieve vakantie te vieren. Op Camping Les Gorges de l’Allier zijn 214 kampeerplaatsen beschikbaar en 37 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van mobile home tot chalet en zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper.

Familiecamping in de Auvergne

Tijdens uw verblijf in de Auvergne geniet u van de vulkanische regio, pittoreske dorpjes, mooie heuvelachtige uitzichten en avontuurlijke wandelpaden. Maak mooie wandelingen of fietstochten of huur een kano en ga de rivier op. Beleef een actieve vakantie of ontspan en geniet van de rust in deze regio.

Boek Camping Les Gorges de l'Allier bij een van onze vertrouwde partners:

Camping Les Gorges de l’Allier

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Langeac

Rue Jean Baptiste Tuja, 43300 Langeac

+33 (0)4 71 77 05 01
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.