Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 48

Camping Les Hameaux des Marines

Camping Les Hameaux des Marines in Saint-Denis-d’Oléron is een rustige camping op 300 meter van de Atlantische oceaan in de Charente-Maritimes in de Poitou-Charente welke het gehele jaar geopend is. Op de camping vindt u ruime en comfortabele cottages op het eiland Oléron. De cottages zijn groot genoeg voor maximaal 6 personen. Elke huuraccommodatie beschikt over een overdekt terras en een eigen parkeerplaats. Het kampeerterrein is 3 hectare groot en straalt een en al rust uit. De camping is bewaakt met een automatische slagboom en een digicode. Er is geen restaurant aanwezig op de camping zelf. Er zijn wel goede restaurants en supermarkten in het nabijgelegen dorpje Saint-Denis-d’Oléron op 2,5 kilometer zoals pizzeria’s, snackbars, traditionele restaurants en natuurlijk zeevruchten. In de cottages kunt u vers brood en Franse croissants laten bezorgen, kranten of schotels met zeevruchten. Van half april tot eind oktober is het zwembad geopend. Geniet van het warme water in de buitenlucht of in het overdekte gedeelte. Voor kinderen is er een speeltuin aanwezig met leuke speeltoestellen. Ook zijn er tafeltennistafels en een jeu de boulesbaan waar u andere campinggasten kunt ontmoeten. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u over het eiland kunt fietsen.

Vakantie in de Charente-Maritimes

Camping Les Hameaux des Marines ligt op 300 meter van de oceaan en het bekende strand des Huttes. Op 10 minuten van de camping vindt u de haven van Cotinière. Het eiland Oléron staat bekend om haar prachtige fijne zandstranden en het heerlijke klimaat. Elke zaterdagochtend vindt er een markt plaats met heerlijke lokale lekkerijen en specialiteiten. In het hoogseizoen kunt u hier zelfs elke dag terecht. Fietsliefhebbers komen graag op het eiland vanwege de vele fietspaden en routes. Proef ook de gastronomische keuken van de Charente-Maritimes: de oesters van de Marennes en de heerlijke zeevruchten. Bezoek Fort Boyard, bekend van televisie.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Hameaux des Marines voor ie op een rijtje gezet:

Camping Les Hameaux des Marines

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Denis-d'Oléron

251 Rue des Seulières, 17650 Saint-Denis-d’Oléron

0033 (0)5 55 84 34 48
Engels, Frans
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.