Camping Les Lanchettes

Camping Les Lanchettes is een gezellige familiecamping in de Rhône-Alpes voor zowel de wintersport als een zomervakantie in de Savoie. Geniet tijdens uw verblijf in de bergen, in het hart van de Vanoise, van alle heerlijkheden uit het restaurant en de avontuurlijke activiteiten. Sta elke dag op met vers brood en traditionele luxe broodjes en sluit uw dag af met de lekkerste maaltijden. Proef de plaatselijke specialiteiten op camping Les Lanchettes: fondue savoyarde, raclette en tartiflette en een verrukkelijke bosbessentaart als nagerecht. Zowel in de zomer als in de winter kunt u terecht bij het openbare zwembad (8 km). Kom daarna lekker afkoelen op het buitenterras onder het genot van een glaasje wijn uit de Savoie. Op zoek naar avontuur? Op nog geen 100 meter van de camping bevindt zich het Gli’Air Parc Acrobatique Forestier, waar u in de zomer verschillende parcoursen kunt doen tussen de pijnbomen. Ook voor kinderen zijn er diverse parcoursen beschikbaar op drie verschillende niveaus met als kers op de taart meterslange kabelbanen hoog in de lucht!

Kamperen in de Savoie

Bij camping Les Lanchettes is de halte voor de skibus die u naar het verderop gelegen skigebied brengt. Hier kunt u ski’s en benodigdheden huren voor uren skiplezier op de piste. Langlaufloipes bevinden zich direct naast de camping. In de zomer geniet u van de natuur tijdens een van de mooie wandelingen. De bergen van de Savoie zijn een waar paradijs voor mountainbikers. Dankzij de skiliften zijn alle routes bereikbaar ongeacht uw niveau. Wilt u het iets rustiger aan doen? Ga dan wandelen met een ezel! In een open huifkar laat de ezel u de mooiste plekjes van de Franse Alpen zien.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Lanchettes
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Peisey-Nancroix

Nancroix, 73210 Peisey/Nancroix

0033 (0)4 79 07 93 07
Engels, Frans, Nederlands
half december - april en juni - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe