Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50

Camping Les Moulins de la Vergne

Camping Les Moulins de la Vergne in Pons is een kleine camping met zwembad in de Charente-Maritime in de regio Poitou-Charentes. De camping biedt 50 ruime, schaduwrijke kampeerplekken van 80 m² tot 100 m², allemaal voorzien van water en 10 ampère stroom. Dankzij de bomen zijn alle staanplaatsen beschut, waardoor u altijd de schaduw kunt opzoeken. Het sanitair bevindt zich in het hoofdgebouw. Hier treft u ook de oude watermolen met sfeervol restaurant aan, waar u tevens een terrasje kunt pikken aan de oevers van rivier La Seugne. Aan de overkant van het riviertje liggen de eilanden en bossen. Onvergetelijk voor kinderen die graag op onderzoek uitgaan. De camping beschikt verder over een zwembad van 10×20 meter, met apart kinderbad.

Vakantie in de Charente-Maritime

Vanaf camping Les Moulins de la Vergne bent u binnen enkele minuten rijden of twintig minuten lopen in het centrum van het historische plaatsje Pons. Hier bevinden zich winkeltjes (onze) bakker en twee supermarkten onder andere een grote E.Leclerc en een markt. Camping Les Moulins de la Vergne heeft een centrale ligging in de veelzijdige, zonnige streek Charente-Maritime. Hier geniet u van een landelijke omgeving, met om de hoek gezellige dorpjes, steden en de zee. Ideaal voor rustzoekers, maar óók voor doeners. Er valt genoeg te beleven in de omgeving.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Moulins de la Vergne voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €20 per dag

Camping Les Moulins de la Vergne

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Pons

9 Impasse du moulin de la vergne, Route de Colombiers, 17800 Pons

+33 5 46 90 02 80
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin februari - eind december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.