Algemene gegevens

Staanplaatsen: 52
Huuraccommodaties: 51
Kampeerterrein: 1 ha

Camping les Pérouses

Camping les Pérouses in Saint-Clément-des-Baleines is een rustige camping op het eiland Ile de Ré met aan de ene kant prachtige rotsen en aan de andere het strand aan de Golf van Biskaje in de Poitou-Charentes in de Charente-Maritime. De ruime kampeerplaatsen liggen verscholen onder de bomen en zijn afgebakend voor ieders privacy. Zowel de plaatsen als het sanitair is toegankelijk voor gehandicapten. Ook beschikken de plekken over een water- en elektriciteitsaansluiting. De huuraccommodaties beschikken over een half overdekt terras. Ontbijt ’s ochtends met Frans stokbrood en lekkere croissants. Komt u net aan op de camping dan bent u van harte welkom tijdens een van de welkomstcocktails die camping les Pérouses organiseert. Overdag zijn er leuke dingen te doen: kaartspellen, gezelschapsspellen en darten. ’s Avonds worden er goochel- en dansavonden gehouden. In het restaurant kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Kamperen op het eiland Île de Ré

Naast camping les Pérouses bevindt zich een ponyclub voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Leuk om ze te leren ponyrijden. Le Phare des Baleines, een vuurtoren, ligt op 300 meter van de camping. Rondom de vuurtoren liggen gezellige restaurants en winkeltjes. Op het eiland Ile de Ré vindt u prachtige natuur die u op een van de vele wandelroutes kunt aanschouwen. Ook per fiets is het een uitdaging om het eiland te verkennen. Op 5 minuten fietsen treft u een dagelijkse markt aan in Saint-Clément-des-Baleines of in Ars-en-Ré.

Camping Les Pérouses

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Clément-des-Baleines

375 route du Phare ‘Le Gillieux’, 17590 Saint-Clément-des-Baleines

+33 (0)5 46 29 25 18
Engels, Frans
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.