Camping Les Peupliers in de Savoie

Camping les Peupliers is een groene familiecamping in de Savoie vlakbij het meer van Aiguebelette in de Franse Alpen. Er zijn veel activiteiten voor het hele gezin. Of u nu juist houdt van u uitleven op het water of van wandelen en genieten van de rust en de prachtige natuur rondom de camping. In het meer kunt u zwemmen en een hengeltje uitgooien. Het meer is bereikbaar via een directe toegang vanaf camping Les Peupliers. De kampeerplaatsen zijn groot en schaduwrijk, u heeft dus alle ruimte. Er is voldoende privacy door middel van heggen en struiken. De camping is ook toegankelijk voor campers.

Avontuur in de Savoie bij Les Peupliers

In de buurt van camping Les Peupliers kunt u verschillende sportieve activiteiten uitoefenen. Houdt u van avontuur? Ga dan eens parapenten of bergbeklimmen in de prachtige Alpen. Voor iedereen die iets minder avontuurlijk is ingesteld kan gaan kanoën en kajakken op het water. Liefhebbers van mountainbiken en fietsen zitten helemaal op hun plek in de Savoie. Prachtige paden die u door de adembenemende natuur leiden, de ideale manier om deze mooie regio te ontdekken. Op 2,5 kilometer van de camping bevindt zich een treinstation en een aantal kleine winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Les Peupliers (Lépin-le-Lac) bij:

Camping Les Peupliers (Lépin-le-Lac)
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Lépin-le-Lac

D921d / Lac d’Aiguebelette, 73610 Lépin-le-Lac

0033 (0)4 79 36 00 48
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe