Meer foto's

Camping Les Sablons

Camping Les Sablons in Portiragnes-Plage is een luxe camping in de Hérault tussen de wijngaarden en de aspergevelden met directe toegang tot de Middellandse Zee in de Languedoc-Roussillon. Een waar vakantiepark waar u zich geen moment hoeft te vervelen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en liggen aan de rand van de zee. In dit vakantiepark vindt u winkels, een supermarkt en een bakker. In de bar heeft u een prachtig panoramisch uitzicht en geniet u van een drankje of mooie spektakels. Ook is er een restaurant waar u heerlijke streekgerechten kunt proeven onder het genot van een goed glas wijn. Camping Les Sablons is de ideale camping voor kinderen, jongeren en volwassenen. In de Kids Club vermaken kinderen zich met de vele leuke activiteiten. Jongeren zijn welkom in de discotheek waar ze tot in de late uurtjes kunnen dansen. Ook zijn er verschillende sporten te beoefenen zoals zumba, fitness, aquagym en aquabike. U kunt op deze camping ook leren boogschieten of meedoen aan een van de andere sporten.

Kamperen in de Hérault

Ook rondom camping Les Sablons is er genoeg te beleven voor iedereen die van actie houdt. Zo kunt u er kanoën of een dagje canyoning doen. In het badplaatsje Portiragnes kunt u zeilen, wake-boarden, of paddle boarden. Of ga gezellig met z’n allen op de bananenboot! Cultureel gezien hoeft u zich ook geen moment te vervelen in de Hérault. In de buurt zijn verschillende markten te bezoeken en de vuurwerkshow op 14 juli mag u zeker niet missen tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Sablons
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Portiragnes-Plage

avenue des Mûriers, 34420 Portiragnes-Plage

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe