Camping Les Terrasses Provençales

Camping Les Terrasses Provençales is een rustige charme camping met zwembad gelegen in de heuvels van de Drôme Provençale. Op de terrassencamping in de Drôme kun je kampeerplaatsen, lodgetenten en stacaravans huren. Er is een mooi zwembad, jeu-de-boulesbaan en tafeltennistafel. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met volleybalveld, springkussen en glijbaan. Van half april tot half september kun je een gezellig hapje eten bij het restaurant. In de kruidenierswinkel kun je elke dag verse broodjes en streekproducten halen. Op het terras van de bar en rond de receptie kun je gebruik maken van de gratis Wifi.

Vakantie in de Drôme Provençale

De camping ligt op een heuvel in het dorpje Venterol, op slechts 10 minuten rijden van het sfeervolle plaatsje Nyons. Dit dorpje is een van de mooiste plaatsjes van de Drôme en is het zeker waard om te bezoeken. Daarnaast ligt de camping midden in de Drôme Provençale. Het heeft deze naam gekregen, aangezien het landschap en het weer je erg doet denken aan de Provence. Overal waar je kijkt zijn uitgestrekte lavendelvelden, wijngaarden, olijfbomen en mediterrane begroeiing. Het is er aangenaam warm en je kunt er van alles zien en ondernemen. Het is een populaire plek voor een wandeling en je kunt daarbij genieten van de groene omgeving. Zo moet je zeker één van de Routes de la Lavande hebben gewandeld. Deze routes leiden je langs alles wat met lavendel en zijn verwerking te maken heeft. Zo bezoek je distilleerderijen, boerderijen, tuinen en exposities.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Terrasses Provençales voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Terrasses Provençales
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Venterol

450 route de Rousset – Novezan, 26110 Venterol

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe