Camping Les Vailhés

Camping Les Vailhés is een fijne charme camping gelegen aan de oevers van het Lac du Salagou in Hérualt. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en een directe toegang tot een heerlijk zandstrand. Daarnaast is er tijdens het hoogseizoen een bar, waar je een hapje kunt eten en kunt genieten van het terras met uitzicht over het meer. Ook kun je op de camping elke ochtend vers brood afhalen en kunnen de kinderen zich uitleven bij de speeltuin.

Geniet van het prachtige meer in Hérault

Camping Les Vailhés bevindt zich bij het prachtige Lac du Salagou. Het meer wordt omringd door wijngaarden, bossen en heuvels en je kunt er dan ook heerlijk wandelen. Op de camping kunt u kaarten van de omgeving vinden en geeft het personeel graag tips over de mooiste wandeltochten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te fietsen en te mountainbiken. Op het meer kunt u diverse watersporten beoefenen. Zo kun je er kano’s, kajaks en zeilboten huren. Daarnaast kun je vanaf het heerlijke strand een duik nemen in het water. Tijdens het hoogseizoen zijn er altijd strandwachten aanwezig.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Vailhés voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Vailhés
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Lodève

Lac du Salagou, Baie des Vailhés, 34700 Lodève

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe