Camping L’Hirondelle

Camping l’Hirondelle is een familiecamping gelegen in de Drôme-vallei aan de rivier de Bez pal aan de voet van het massif du Vercors (Rhône-Alpes). Voor gezelligheid gaat u naar het kleurrijke zwemparadijs waar groot en klein zich heerlijk kunnen uitleven genietend van de prachtige omgeving van de Rhône-Alpes. U laat uw kinderen met een gerust hart achter in de Mini-Club waar ze verschillende activiteiten beoefenen zoals schatzoeken, verfworkshops en spelletjes bij de rivier. Voor het hele gezin staan voetbal, tafeltennis en boogschieten op het programma. ’s Avonds kunt u ontspannen tijdens muzikale animaties op het terras. Het prachtige zwemparadijs van camping L’Hirondelle is geschikt voor het hele gezin. Baantjes trekken in het verwarmde zwembad of lekker spelen in het speelbassin met glijbaan, jacuzzi en waterparaplu. Zelfs het pierenbadje heeft een 3-baans glijbaan! Naast het zwembad vindt u ook waterplezier in de rivier de Bez. Een leuke recreatieplek voor jong en oud. Het kiezelstrand biedt toegang tot de rivier waar dammetjes zijn gebouwd en waar u met een bootje de rivier op kan.

Camping L’Hirondelle in de Drôme

De bergen van de Drôme-vallei en de Vercors bieden een prachtig landschap voor wandeltochten of fietstochten. Op de camping kunt u fietsen en mountainbikes huren. In de zomer kun u pootje baden bij de kalkrotsen van de Gorges des Gâts in de buurt van camping L’Hirondelle. Cultuur en culinair gaan goed samen in de Drôme. De kleine straatjes van Châtillon-en-Diois, 3,5 km van de camping, en de markt met streekproducten geven de echte Franse sfeer weer. Nog meer wijn vindt u in de internationale Wijnuniversiteit in Suze-la-Rousse.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping L’Hirondelle voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €22 €32 per nacht
Camping L’Hirondelle
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Menglon

Bois de St. Ferréol, 26410 Menglon

Duits, Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe