Camping l’Oasis du Verdon

Camping l’Oasis du Verdon is een mooie familiecamping gelegen tussen de Alpen en de Middellandse zee in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze camping is klein, maar van hoge kwaliteit en gelegen in het regionale natuurpark Verdon. Camping l’Oasis du Verdon ligt 15 minuten bij de zee vandaan en is dus een ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers. Op dit kampeerterrein heerst een gezellige en familiale sfeer en is daardoor zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er zijn 121 kampeerplaatsen beschikbaar en 25 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met caravan, tent en camper. De huuraccommodaties variëren van mobile home tot ingerichte tent. Houdt u van een luxere kampeervakantie? Kies dan voor een van de huuraccommodaties op deze camping. Heb je een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant van de camping en nuttig een lekkere maaltijd.

Kamperen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur

OpCamping l’Oasis du Verdon hoef je je zeker niet te vervelen. Op deze camping is genoeg te doen, zoals zwemmen, badmintonnen en spelen in de speeltuin. Daarnaast organiseert de camping in het hoogseizoen dansavonden en leuke excursies. In de buurt van de camping zijn ook leuke activiteiten te ondernemen, ga lekker naar het strand of bezoek een van de leuke stadjes in de buurt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping l’Oasis du Verdon voor je op een rijtje gezet:

Camping l’Oasis du Verdon
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Aups

181 Carraire N° 1, Route de Tourtour, 83630 AUPS

0033 (0) 49 47 00 093
Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe