Camping Lou Pantaï

Camping Lou Pantaï in Le Pradet is een ecologische camping tussen Toulon en Hyères in het hart van een natuurgebied op 3 kilometer van de stranden van Pradet in de Var in de Provence. Deze camping met verwarmd zwembad is een mooie plek om uw vakantie in Frankrijk door te brengen. Op de camping kunt u uw tent, caravan of camper op een van de kampeerplaatsen neerzetten. Er zijn ook verschillende huuraccommodatie te huur zoals chalets, stacaravans, en of slapen in een houten ecologische lodge. In de Bamboo Bar vindt u ’s avonds thema-animatie en muziek. Ook staan nachtzwemmen, gezamenlijke barbecue en een avondje crêpes eten op het programma. Voor kinderen is er een workshop papier recyclen en een bezoekje aan de ecologische tuin. Er bevindt zich ook een tafeltennistafel en een speeltuin op camping Lou Pantaï.

Camping Lou Pantaï in Le Pradet

Er is vanaf camping Lou Pantaï een directe toegang tot het fietspadnetwerk die u door de kuststrook van Frankrijk laat fietsen. Fietsverhuur vindt u op de camping. Een vakantie in de Provence betekent natuurlijk de lavendelvelden bekijken en een olijfoliemolen bezoeken. De zee en het strand zijn dichtbij waar u kunt snorkelen en krabbetjes kunt vangen. Breng ook een bezoek aan de paradijselijke eilandjes van Porquerolles en Port-Cros.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Lou Pantaï voor je op een rijtje gezet:

Camping Lou Pantaï
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Le Pradet

180 rue des Clapiers, 83220 Le Pradet

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe