Alle foto's

Camping Lou Pantaï

Camping Lou Pantaï in Le Pradet is een ecologische camping tussen Toulon en Hyères in het hart van een natuurgebied op 3 kilometer van de stranden van Pradet in de Var in de Provence. Deze camping met verwarmd zwembad is een mooie plek om je vakantie in Frankrijk door te brengen. Op de camping kan je je tent, caravan of camper op een van de kampeerplaatsen neerzetten. Er zijn ook verschillende accommodaties te huur zoals chalets, stacaravans en houten ecologische lodges. In de Bamboo Bar wordt ’s avonds thema-animatie en muziek verzorgd. Ook staan nachtzwemmen, gezamenlijke barbecues en een avondje crêpes eten op het programma. Voor kinderen is er een workshop papier recyclen en een bezoekje aan de ecologische tuin. Er bevindt zich ook een tafeltennistafel en een speeltuin op camping Lou Pantaï.

Eco-camping in de Provence

De camping heeft het Green Key label en doet er alles aan om zo goed mogelijk voor het milieu te zorgen. Zo wordt een deel van de warmwaterproductie voor het sanitair verzorgd door zonne-energie en wordt het zwembad verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp. Alle huuraccommodaties, het sanitair en de openbare verlichting zijn voorzien van spaarlampen. Er wordt gebruik gemaakt van eco-vriendelijke schoonmaakproducten en voor veel voorzieningen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout voor de speeltoestellen. Weten wat Camping Lou Pantaï nog meer doet aan duurzaamheid? Lees dan verder op de website!

De omgeving van Camping Lou Pantaï

Er is vanaf camping Lou Pantaï een directe toegang tot het fietspadnetwerk die je door de kuststrook van Frankrijk laat fietsen. Fietsverhuur vind je op de camping. Een vakantie in de Provence betekent natuurlijk de lavendelvelden bekijken en een olijfoliemolen bezoeken. De zee en het strand zijn dichtbij, waar je kunt snorkelen en krabbetjes kunt vangen. Breng ook een bezoek aan de paradijselijke eilandjes van Porquerolles en Port-Cros.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Peak season Stay
Campingplaats € 20,- € 43,- Per nacht
Simply lodge € 40,- € 84,- Per nacht
Lodge Houten classique € 60,- € 115,- Per nacht
Lodge Houten Confort € 70,- € 140,- Per nacht
Lodge Houten Grand confort € 80,- € 150,- Per nacht
Lodge grand confort 3 slaapkamers € 90,- € 160,- Per nacht
Lodge grand confort - mindervaliden € 80,- € 150,- Per nacht
Camping Lou Pantaï
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Le Pradet

180 rue des Clapiers, 83220 Le Pradet

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe