Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 7
Hoogte: 40 m

Camping Manon

Camping Manon is een mooie familiecamping gelegen bij de stad Orange in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping beschikt over een prachtig zwembad, een restaurant en fietsverhuur. De ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen en actieve kampeerders. Er is een basketbalveldje op het terrein waar je ook kan voetballen en tennissen. Je hoeft je zeker niet tevervelen op dit kampeerterrein in de Provence. Op dit terrein zijn 66 kampeerplaatsen en zeven huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan of camper. De huuraccommodaties zijn mobile homes en zijn eigentijds ingericht en goed onderhouden. Er heerst een familiale sfeer op deze camping en de eetgelegenheid is heel gezellig.

Kleine camping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur

Camping Manon ligt in een prachtige omgeving in de Provence, het zuiden van Frankrijk. Bezoek de mooie stad Orange en struin door de leuke winkelstraten. In de buurt van de camping zijn mooie fietsroutes uitgezet, ideaal voor kampeerders die houden van fietsen. Voor het strand moet je even in de auto stappen, maar er stroomt een rivier waar ook lekker in gezwommen en gespeeld kan worden. Beleef een mooie vakantie op camping Manon in dit mooie gedeelte van Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping Manon voor je op een rijtje gezet:

Camping Manon

Frankrijk Provence Vaucluse Orange

1321 rue Alexis Carrel, 84100 Orange

+33 (0) 43 28 19 496
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.