Meer foto's

Camping Marie-france

Camping Marie-France in Aigueblanche is een 3-sterren familiecamping in het hart van de Savoie aan de voet van de Franse Alpen. De comfortabele camping is ideaal voor een aangename vakantie het hele gezin of vrienden. Vakantie op camping Marie-France is ideaal voor een sportieve vakantie en het ontdekken van de Savoie. U kunt hier ook genieten van de Franse keuken. U heeft toegang tot het gemeenschappelijke zwembadcomplex.

Kamperen in de Savoie

De camping Marie-France ligt in een rustige omgeving, in de buurt van een bos. De camping is het startpunt voor het ontdekken van de plaatsen Courchevel, Mériblel, Valmorel, Les Ménuires et du Parc National de la Vanoise. Op 700 meter van de camping ligt het kuuroord La Léchère. U treft hier heerlijke warmwaterbaden en een spa. De sportieve gasten kunnen prachtige wandelingen maken en raften op een van de nabijgelegen rivieren.

Overige information van deze accommodatie

Camping Marie-France
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Aigueblanche

81 rue de l’étrat, 73260 Aigueblanche

Engels, Frans
maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe