Camping Merendella

Camping Merendella in Moriani-Plage is een familiecamping in de Haute-Corse met zwembad gelegen aan zee in de regio Corsica. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalow, camperplaats, caravan en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland en zonder schaduw. Camping Merendella beschikt over speeltuin, zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Haute-Corse

Kamperen in de prachtige omgeving van Moriani-Plage is ideaal om het departement Haute-Corse in de regio Corsica te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn naar het strand en wandelen. U kunt ook verschillende watersporten doen als u op vakantie bent op camping Merendella. Een verblijf op Camping Merendella is ideaal voor smulpapen, strandvakantie, zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping Merendella
Frankrijk Corsica Haute-Corse Moriani-Plage

Camping Corse Merendella, 20230 San-Nicolao, Frankrijk

0033 (0)4 95 38 53 47
Duits, Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.