Camping Mille Etoiles

Camping Mille Etoiles is een rustige camping midden in de natuur gelegen in de Ardèche. De camping ligt midden in het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardèche. Op deze camping kom je helemaal tot rust in het laag- en middenseizoen, in het hoogseizoen is de camping ideaal voor sportieve kampeerders die van een uitdaging houden. Je kunt veel verschillende activiteiten ondernemen in dit gebied, zoals kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandeltochten maken. De camping heeft 33 grote schaduwrijke staanplaatsen, geschikt voor kampeerders met tent, caravan of camper. Maar ook mensen zonder tent of caravan kunnen hier terecht, de camping beschikt over prachtige huuraccommodaties. Safaritenten, tenten op palen, uitgeruste yurts, zijn allemaal beschikbaar voor de kampeerder die wat meer van luxe houdt.

Kamperen in de Ardèche bij camping Mille Etoiles

Camping Mille Etoiles beschikt over vele faciliteiten waar iedere campinggast gebruik van mag maken. Zo is er een bar en restaurant, barbecue ruimte, washokken en kano-verhuur. Vanaf de camping zijn er ontzettend veel activiteiten te doen, de camping biedt ook alle mogelijkheid om daaraan deel te nemen en plant ook zelf excursies en activiteiten. Geniet van de natuur, ontspan op de camping of ontdek het prachtige natuurreservaat Gorges de l’Ardèche in de Ardèche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Mille Etoiles voor je op een rijtje gezet:

Camping Mille Etoiles
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Labastide-de-Virac

Mas de Serret, 07150 Labastide-de-Virac

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe