Camping naturiste Verdon Provence

Camping naturiste Verdon Provence in Esparron-de-Verdon is een naturistencamping aan een meer in de Alpes-de-Haute-Provence. Omgeven door natuur is het hier heerlijk rustig en kalm. De kampeerplaatsen zijn ruim en u kunt kiezen uit een plekje in de verfrissende schaduw of de warme zon. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook van de luxe genieten van een huuraccommodatie zoals een chalet, een safaritent of een ingerichte tent. Bij de receptie kunt u koelkasten huren en gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Tevens is het mogelijk een wasje te draaien in de wasmachine en gebruik te maken van strijkijzer en strijkplank. Ook beschikt de camping over een restaurant met uitzicht op het zwembad en een bar waar u smoothies of een ijsje kunt nuttigen.

Tijdens het hoogseizoen organiseert Camping naturiste Verdon Provence sportieve activiteiten waaronder jeu de boulestoernooien en volleybalwedstrijden. Tevens zijn er tafeltennistafels aanwezig op de camping. Ook in de avond is het genieten op deze camping. Zo zijn er muzikale concerten, quizavonden en elke vrijdagavond een dansavond met diner. Het zwembad op de camping is verwarmd en geeft uitzicht op de heuvels. Ook zijn er twee naturistenstranden aan elke kant van de camping.

Naturistencamping Domaine naturiste Verdon Provence

Het meer van Sainte-Croix ligt op enkele kilometers van camping Domaine naturiste Verdon Provence. Hier kunt u waterfietsen huren of met een kano het meer opvaren en de Gorges du Verdon bezichtigen. Geniet van het prachtig blauwe water. Tevens is het mogelijk om te zeilen. Bezoek ook het dorpje Moustiers, bekend om haar porcelein en aardewerken creaties. Maak ook een toer met de auto of met de motor langs de Corniche Sublime en geniet van de vele gezichten van de Provence.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping naturiste Verdon Provence in Zuid-Frankrijk voor je op een rij gezet:

Camping naturiste Verdon Provence
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Esparron-de-Provence

Chemin de l’Adrech du Deffends, 04800 Esparron de Verdon

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe