Camping Le Neptune

Camping Neptune in Agde is een familiecamping op 2 kilometer van de Middellandse zee in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. In de zomer zijn er tal van activiteiten en kunt u verschillende sporten beoefenen. De kampeerplaatsen zijn ruim met een minimale grootte van 100 m2. Ze liggen verspreid op het met gras begroeide kampeerterrein en zijn afgebakend door middel van hagen en struiken. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en liggen in de halfschaduw. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een speciaal servicepunt voor campers aanwezig. Naast traditioneel kamperen, zijn er ook mogelijkheden om van iets meer luxe te genieten in een mobilhome. Tevens beschikt de camping over een snackbar en een internetconnectie. Voor kinderen is er van alles te beleven op camping Neptune. Zo zijn er twee speeltuinen met leuke speeltoestellen en een zwembad. Er is een peuterbadje voor de allerkleinsten. Sportliefhebbers zijn te vinden op het sportveld of op de jeu de boulesbaan. Op het sportveld kan men basketballen, voetballen, volleyballen of tennissen. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert.

Familiecamping Le Neptune

Camping Neptune is gelegen aan de oevers van de rivier de Hérault en langs een fietspad vanwaar u makkelijk het strand en de zee bereikt. In Grau d’Agde, een typisch vissersdorpje, vindt u gezellige markten met lokale producten en natuurlijk vis. Het oude centrum van Agde herbergt tal van restaurantjes en is een aanrader als u houdt van smalle kleine straatjes. Cap d’Agde is ideaal als u van plezier houdt, zo zijn er discotheken, bioscopen en een attractiepark. Of geniet van een drankje op het terras bij de haven en bewonder het vuurwerk. Daarnaast kunt u ook Pézenas bezoeken, de stad van Molière of Montpellier en haar prachtige monumenten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Neptune (Agde) voor je op een rijtje gezet:

Camping Neptune (Agde)
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Agde

46 boulevard du Saint Christ, 34300 Agde

0033 (0) 4 67 94 23 94
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe