Camping Paradis Robinson

Camping Paradis Robinson in Marseillan-Plage is een familiecamping aan de Middellandse zee en het meer van Thau in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Volop animatie tijdens het hoogseizoen en direct gelegen aan het strand. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en liggen op een bebost kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn afgebakend voor optimale privacy. Elke plaats beschikt over een elektriciteitsaansluiting en er is altijd een waterpunt in de buurt. De camping beschikt over drie sanitairblokken. Naast traditioneel kamperen kunt u op de camping ook uw vakantie doorbrengen in een van de ingerichte tenten of de comfortabele mobilhomes. Verder vindt u hier een bar met heerlijke cocktails, een broodservice en afhaalmaaltijden in het hoogseizoen. Vervelen is een woord wat ze niet kennen op Camping Paradis Robinson. Er is een sportterrein waar groot en klein zich kunnen vermaken. Tijdens de zomermaanden zijn er voetbaltoernooien, volleybal-, basketbal- en hockeywedstrijden. Geniet van de animatie in de avond en de heerlijke themandiners. Voor kinderen is er een Kids Club met kookworkshops, magie en leuke spelletjes.

Familiecamping in de Hérault

Camping Paradis Robinson is omgeven door strand en zee waar groot en klein kunnen vissen en zonnen. In de badplaats Marseillan-Plage vindt u tal van visrestaurants met de heerlijkste zeevruchten en verse vis. Het vissersstadje Marseillan is ook een aanrader. Bezoek de kathedraal van Agde, de zwarte parel van de Hérault. Maak er een gezellig dagje uit van met de hele familie en bewonder de vissen in het aquarium van Cap d’Agde. La Grande Conque is een zandstrand met zwart strand waar mooie wandelingen te maken zijn.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Paradis Robinson voor je op een rijtje gezet:

Camping Paradis Robinson
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Marseillan-Plage

Quai de Plaisance, 34340 Marseillan-Plage

0033 (0)4 67 21 90 07
Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe