Alle foto's

Camping Pleine Mer

Camping Pleine Mer is een kleinschalige familiecamping in de Hérault met directe toegang tot het strand. De camping is gelegen tussen de Middellandse Zee, het Canal du Midi en het natuurreservaat ‘Clot’, wat het een top locatie maakt. Verder zijn er thema-avonden, karaoke en genoeg andere faciliteiten die de vakantie onvergetelijk maken. Ook kun je bij Camping Pleine Mer ter plaatste genieten van verschillende specialiteiten in het snackrestaurant.

Ruime stacaravans huren op Pleine Mer

Camping Pleine Mer heeft de mogelijkheid om een comfortabele en ruime stacaravan te boeken. Bij de stacaravans zit een schaduwrijk terras waar je even kunt bijkomen van de Franse zon. Ook zijn de caravans uitgerust met een keuken en badkamer én zijn er honden toegelaten op Camping Pleine Mer.

Ontdek de Hérault vanaf Pleine Mer

Rondom Camping Pleine Mer kun je naar het dorpscentrum van Vias, waar genoeg te beleven is, en is er directe toegang tot het strand. Ook kun je naar het natuurreservaat ‘le Clot’, wat beschermd is door het Conservatoire du Littoral, of maak je een boottocht door Canal du Midi. Verder zijn er veel omliggende fietspaden en wandelpaden, wat ideaal is voor natuurliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping Pleine Mer
Frankrijk Occitanië Hérault Vias-Plage

Chemin du Clot, 34450 Vias Plage

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe