Camping Pont du Dognon

Camping Pont du Dognon is een mooie familiecamping in de Haute-Vienne in de Limousin. Naar de Limousin op vakantie gaan is het Franse plattelandsleven opzoeken en genieten van de rust in de omgeving. Deze camping is mooi gelegen en heeft een prachtig zwembad op het terrein en is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op deze camping vind je chalets, stacaravans en natuurlijk ook mooie, ruime kampeerplaatsen. Er is een restaurant met bar, pizzeria en de camping organiseert thema-avonden voor jong en oud.

Kamperen in de Limousin

Op camping Pont du Dognon hoef je je in de vakantie zeker niet te vervelen. Er is een volleybalveld, een badmintonveld, een mooi zwembad met peuterbad en er worden thema-avonden georganiseerd. Je hoeft de camping niet af om een actieve vakantie te hebben. In de omgeving is ook genoeg te doen en beleven. De Limousin is een mooi groen gebied en wandelingen en fietstochten maken zijn dan ook geliefde activiteiten in deze regio. Daarnaast behoren ook mountainbiken, paardrijden en kanoën tot de mogelijkheden. Als je van vissen houdt kan dat hier ook, want de camping is gelegen aan een meer. Voor een actieve, sportieve en leuke kampeervakantie kan je zeker terecht bij camping Pont du Dognon in de Haute-Vienne.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Pont du Dognon voor je op een rijtje gezet:

Camping Pont du Dognon
Zuid-Frankrijk Limousin Haute-Vienne Saint-Laurent-les-Églises

87240 Saint-Laurent-les-Églises

0031 (0) 5 55 56 57 25
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe