Camping Quercy Vacances

Camping Quercy Vacances is een gezellige familiecamping bij het stadje Saint-Pierre-Lafeuille in het departement Lot in de regio Occitanië. De camping beschikt over een lekker buitenzwembad, compleet met glijbaan, waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. ook is er een volleybalveld, voetbalveld, fitnessruimte en een sauna en jacuzzi. Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals live muziek avonden en gezamenlijke diners. De camping beschikt over kampeerplaatsen, bungalowtenten, stacaravans en blokhutten.

Geniet van de natuur in de Lot

Camping Quercy Vacances bevindt zich in het hart van de Lot, waar je prachtige natuur vindt. De omgeving is erg groen en daardoor perfect voor allerlei buiten activiteiten zoals fietsen en wandelen. Daarnaast zijn er velen gezellige dorpjes in de buurt, waar je kunt genieten van mooie stadscentra en gezellige restaurantjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Quercy Vacances voor je op een rijtje gezet:

Camping Quercy Vacances
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Saint-Pierre-Lafeuille

Mas de La Combe, 46090 Saint-Pierre-Lafeuille

05 65 36 87 15
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe