Camping Sandaya Domaine du Verdon

Welkom op de 4 sterren Camping Sandaya Domaine du Verdon in Castellane, karaktervol campingdorp aan een rivier vlakbij de indrukwekkende Gorges du Verdon (Alpes-de-Haute-Provence). Kies voor een vakantie aan de voet van de Franse Alpen en adem de geuren van de Provence in. Je zult het heerlijk vinden om te verblijven in een van de stacaravans met terras in de zon van de Haute-Provence.

Zwemparadijs voor de hele familie

Geniet van een adembenemend uitzicht op de mooiste landschappen van de Verdon terwijl je de glijbaan afglijd. Geniet van het verwarmde aquapark van Camping Sandaya Domaine du Verdon. Voor de kinderen is er een waterspeeltuin met waterglijbanen.

Castellane, toegangspoort naar de Gorges du Verdon

Camping Sandaya Domaine du Verdon heeft een prachtige ligging aan de rivier en tussen de meren van Castillon en Sainte-Croix. Geniet op Domaine du Verdon van een heerlijke vakantie aan het water. Domaine du Verdon is het vertrekpunt voor een actieve vakantie. Verken al raftend de Gorges du Verdon met zijn smaragdgroene water. Beklim de grootste canyon van Frankrijk (en Europa) of wandel over de talrijke wandelpaden in het hart van het regionale natuurpark van de Verdon.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Sandaya Domaine du Verdon voor je op een rijtje gezet:

Camping Sandaya Domaine du Verdon
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

D952, 04120 Castellane

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe