Camping l’Oliveraie

Camping l’Oliveraie is een gezellige familiecamping gelegen aan de voet van het Parc Régional du Haut Languedoc te midden van de wijngaarden en vlakbij Faugeres in Languedoc-Roussillon. In het ruitersportcentrum bij de camping kunt u paardrijlessen volgen en de beginselen van het paardrijden onder de knie krijgen.

De camping beschikt over een kruidenierswinkel waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Hier kunt u ook brood bestellen zodat u elke ochtend heerlijke verse broodjes en croissants kunt eten. De bibliotheek leent verschillende boeken uit, waaronder Nederlandstalige. U hoeft zelf geen barbecue mee te nemen, op de camping zijn gasbarbecues te huur.

Het zwembad van camping L’Oliveraie is geopend van juni tot september en beschikt over een peuterbad voor de kleintjes. Daarnaast zijn er veel sportieve activiteiten te vinden zoals boogschieten, minigolf en tafeltennis. Voor de kinderen is er een Kids Club en voor volwassenen worden er allerhande toernooien en animatie georganiseerd.

Kamperen op familiecamping l’Oliveraie

Op camping l’Oliveraie bestaat de mogelijkheid om u op te geven voor verschillende excursies zoals kajakken, kanoën, bergbeklimmen en canyoning. Daarnaast zijn er begeleide wandeltochten om de prachtige natuur in de regio te bewonderen. Cultuurliefhebbers bezoeken de vele mooie steden en dorpjes zoals Béziers, Montpellier en Pézenas. Hérault biedt volop plezier voor iedereen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Sites et Paysages L’Oliveraie voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages L’Oliveraie
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Laurens

chemin de Bédarieux, 34480 Laurens

Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe